blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG peter
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
peter5number



Idol
pridal peter5number 29.10. 2005 o 17:25

                                      

Futbal, soccer, footy, kopaná :-)...to sú synonymá mojej obľúbenej aktivity. Milujem všetko pozitívne čo k futbalu patrí, mám svoj idol, svoj obľúbený tím a milujem svoju loptu s ktorou stváram všelijaké (ne)možné kúsky :-). Začal by som asi hráčmi, ktorých zbožňujem.

Povráva sa, že najlepšie roky pre futbalistu sú okolo 25-ťky. Tak veru Zidane aj Figo ich majú dávno za sebou, to ale nemení nič na fakte, že sú to skvelé, nadané osobnosti.

ZINEDINE ZIDANE je jeden z najlepších futbalistov planéty, bol niekoľkokrát ocenený ako hráč roku od FIFA, je majster sveta, Európy a vyhral aj rôzne poháre ako ligu majstrov a pod. Začal som si ho všímať až po prestupe do Realu Madrid (btw- my favourite club) a odvtedy sa zaradil na mojom rebríčku hneď vedľa Figa. Istá reklama od firmy Adidas presne vystihuje Ziziho talent = „sen každého trénera o zostave: 4-Zidane-2" yEs . Ja si vážne neviem spomenúť, či som niekedy videl Zidana stratiť loptu v osobnom súboji, nakoľko jeho technika a pohyby sú obdivuhodné a nevypočítavé. Priame kopy mu taktiež nerobia problém, no z dôvodu Beckhamovej prítomnosti sa k nim vôbec nedostáva (bohužiaľ). Zizu sa však už čoskoro rozhodne ukončiť kariéru a ja som vážne zvedavý, kto sa stane v Reale tvorcom hry ShAke.

                                      

LUIS FIGO.. „pred Figom a po Figovi". Tak sa označuje čas futbalových krídel (btw- takú múdru vetu som si prečítal, to nie je z mojej hlavy:). I keď to nie je čisto môj názor, úplne sa s ním stotožňujem, Figo je absolútna špička na svojom poste. Keby mal rovnakú rýchlosť ako pred 5-8 rokmi, bol by stále na zozname „TOP nebezpeční hráči". Teraz sa prepadol iba na priečku „nebezpeční hráči", no svoju techniku stále nezabudol. Nie nadarmo bol v kvalitnom časopise ProFootball istý čas označovaní za najlepšieho dribléra na svete. Ľutujem, že na EURO 2004 sa mu nepodarilo vyhrať titul a tak sa musí zmieriť s tím, že na rozdiel od Zidana oslavoval len klubové víťazstvá. Tých však nie je málo a najnovšie sa pokúša vyhrať titul v talianskej lige :-(.

                                      



Prístupov 1782
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NFS: Carbon - galéria
[ 21.11.2006] (príspevkov 2)
F.E.A.R. - galéria
[ 3.5.2006] (príspevkov 9)
MAX PAYNE 2 - The end
[ 9.3.2006] (príspevkov 4)
Profil osobnosti
[ 22.1.2006] (príspevkov 3)
TOP hry roku 2005
[ 21.1.2006] (príspevkov 4)
POP3: Kde sú life-upy?
[ 18.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Záverečný súboj
[ 7.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Súboj proti dvom bossom naraz
[ 7.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Súboj s druhým bossom
[ 7.1.2006] (príspevkov 1)
POP3: Súboj s prvým bossom
[ 6.1.2006] (príspevkov 7)