blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG peter
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
peter5number



TOP príbeh
pridal peter5number 14.10. 2005 o 16:29

TOP 10 NAJPREPRACOVANEJŠÍCH,

NAJLEPŠÍCH A NAJZAUJÍMAVEJŠÍCH

PRÍBEHOV V HRÁCH, KTORÉ SOM ODOHRAL...

1. AGE OF MYTHOLOGY

Jasný kráľ celej mojej hráčskej kariéry. Už od začiatku som bol ohromený kvalitným introm a samotný príbeh je veľmi pútavý a skvelo navrhnutý. Len škoda, že niektoré hlavné postavy museli zomrieť...

2. MAX PAYNE 2

Pochmúrny a smutný dej, sprevádza celú druhú časť policajta z NYPD. Láska, sklamanie, podvody a vraždy sú typické pre Maxa, zvlášť keď je väčšina zvratov a zaujímavosti zobrazených v podobe komiksu.

3. HITMAN 2 : SILENT ASSASIN

Človek, ktorý nemal právo rozhodovať o svojom osude. Bol „vyrobený" aby vraždil a spĺňal požiadavky tajomnej agentúry. Chcel byť dobrý človek, ale nedovolili mu to. Pomsta nakoniec postihne každého, kto má prsty v špinavom zločine.

4. PRINCE OF PERSIA 2: WARRIOR WITHIN

Dokonale popreplietaný dej, ktorý sa rozuzlí až v samotnom konci hry Vás drží v obrovskom napätí a chaose. Všetky, na prvý pohľad len náhody, majú svoje logické opodstatnenie a zo začiatku nechápavé gestá, sa premietnu do dokonale premysleného plánu.

5. WARCRAFT 3

Dokonale zvládnutá príbehová kulisa, perfektne zapadne do každej osobitnej kampani a dokopy rozvíja príbeh celej magickej krajiny sveta Warcraftu. Zaujme najviac „obrátenie" hlavného hrdinu prvých dvoch kampaní a takisto aj citové a „medziľudské" vzťahy medzi jednotlivými hrdinami.

6. MAX PAYNE

Začiatok Maxovej pomsty a koniec jeho ideálom. Z amerického sna sa stane nočná mora. Geniálny príbeh, spoznanie mnohých postáv, premiéra komiksových skladačiek a mnoho zvratov. To všetko sa končí pomstou.

7. VIETCONG

Vojna vo Vietname, detailne vykreslená pomocou súvislých operácií, bojov a zabíjania. Denník hlavnej postavy a mnoho iných prvkov vo Vás zanechajú spomienky a uvedomíte si, aká nebezpečná a krutá je vojna.

8. STARCRAFT

Tri rasy, jeden vesmír. Bojujú o svoju existenciu, rokujú o spolupráci, hádajú sa...a to všetko v animáciach medzi misiami, ktoré pôsobia perfektným dojmom. Doplnené je to ešte o pár videí a in-game vstupov.

9. COMMAND & CONQUER 2: RED ALERT

Nebyť špičkových videí pred každou misiou, povedali by ste, že táto hra ani nemá dej alebo logickú súvislosť medzi misiami. Tie videá však jestvujú a tak musíte priznať, že niečo tak skvelé sa často nevidí. Výborne sa pozerá najmä na hádanie sa hlavných predstaviteľov národov.

10. SPLINTER CELL

Tretia svetová vojna? Možno. To by však nesmel byť Sam Fisher tajným agentom, pracujúcim pre organizáciu Third Echelon. Tá ho v dôsledku nájdených poznatkov rozposiela po celom svete, kde eliminuje hrozbu pochádzajúcu z Gruzínska.

...to je zatiaľ všetko. Môj zoznam hier nie je veľmi dlhý, takže tu pravdepodobne chýba veľa titulov, s prípadne ešte lepším príbehom. Je to však môj osobný názor, ktorý mi nikto nevyvráti...



Prístupov 1554
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NFS: Carbon - galéria
[ 21.11.2006] (príspevkov 2)
F.E.A.R. - galéria
[ 3.5.2006] (príspevkov 9)
MAX PAYNE 2 - The end
[ 9.3.2006] (príspevkov 4)
Profil osobnosti
[ 22.1.2006] (príspevkov 3)
TOP hry roku 2005
[ 21.1.2006] (príspevkov 4)
POP3: Kde sú life-upy?
[ 18.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Záverečný súboj
[ 7.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Súboj proti dvom bossom naraz
[ 7.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Súboj s druhým bossom
[ 7.1.2006] (príspevkov 1)
POP3: Súboj s prvým bossom
[ 6.1.2006] (príspevkov 7)