blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG peter
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
peter5number



TOP Hrdinovia
pridal peter5number 14.10. 2005 o 20:59

TOP 10 HRDINOV...

1. MAX PAYNE (Max Payne)

- neohrozený hrdina, ktorý dokáže využívať bullet-time, má pri sebe hromadu zbraní a je presný ako pravítko. K tomu má celkom postačujúci motív na to, aby porušil všetky predpísané aj nepredpísané policajné zákony. Riadi sa heslom „mŕtvy zločinec = dobrý zločinec".

 2. ARKANTOS (Age of Mythology)

- múdry, odvážny a obetavý hrdina, z ktorého vyrastie takmer neporaziteľný bojovník. Zachráni svet od skazy zla a všetko vráti na správnu mieru. Popri tom podporuje svojich vojakov a dodáva im silu v boji.

3. PRINCE OF PERSIA (Prince of Persia)

- atletický, silný a obratný človek s titulom princa. Dokonale sa oháňa mečmi, sekerami, kyjakmi a inými čepeľovitými predmetmi. Nerobí mu problém prekonať vlastnými silami hocijakú prekážku. Navyše ma v zásobe piesočné kúzla.

4. SAM FISHER (Splinter Cell)

- ak je niekde tma, nikdy neviete, či tam náhodou nečíha chlapík v čiernej kombinéze s tromi svetielkami na čele. Je veľmi nebezpečný, útočí spredu, zozadu, zdola i zhora. Disponuje aj bohatou výbavou najmodernejších špiónskych predmetov.

5. MIKE POWELL (Medal of Honor: Allied Assault)

- nacisti? Kde? Vojak Powell ich už predsa všetkých vystrieľal. Vyplienil všetko od pláže Omaha, cez sniperské mesto až po Berlín. Nie divu, že spojenci vyhrali vojnu, keď mali v radách takého smelého vojaka.

6. STEWE HAWKINS (Vietcong)

- najobetavejší človek vo Vietname počas krutej vojny. Bol priam vzorným veliteľom svojej jednotky, ktorý si svedomito zapisoval všetko dôležité do svojho denníka. Dobre sa poznal s rôznymi kúskami zbraní, či už z americkej alebo vietnamskej strany. Keď mu rozkázali, bol ochotný spraviť čokoľvek, hoci aj zaliesť do temných tunelov plných vietnamských partizánov.

7. Mariňák (Doom 3)

- keď si nabudúce bude peklo chystať výpravu na Marsovskú základňu, mali by si overiť, či na nej nie   je náhodou ubytovaný Mariňák. V tom prípade by mali výpravu odložiť na neurčito, lebo po rozstrieľanom ksichte určite netúži žiadny démon.

8. HITMAN 47 (Hitman)

-„James, si to ty?"

-„Áno, pane. Tu je Vaše brendy."

-„Ďakujem James, môžeš ísť".

Otázka: viete čo sa stalo s pánov?

Odpoveď: po namiešanom jede sa už neprebudil.

9. NICK KANG (True Crime: Streets of LA)

- poznáte niekto tak všestranného a svojského policajta? Vodičský preukaz nikdy nedostal, ostatne dopravné predpisy má na háku. Nepohodlného človeka v kľude dobije ako hada, podozrivú budovu preňuchá ako strážny pes a v prípade nudy vytiahne svoje pištole a všetkých postrieľa. A on si vraví policajt...

 10. KERRIGAN (Starcraft)

- líderka Zergskej rasy, ktorá používa svoje ostré čepele na rozkrájanie všetkého nepriateľského. Tento chmat predvádza s obrovskou eleganciou a navonok vypadá ako keby oznamovala: „Smiem prosiť?". Nebožtík nemá na výber, švihnutie mu pekne naruší zdravie a kým sa spamätá, na mapke je už červený fľak.



Prístupov 1582
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NFS: Carbon - galéria
[ 21.11.2006] (príspevkov 2)
F.E.A.R. - galéria
[ 3.5.2006] (príspevkov 9)
MAX PAYNE 2 - The end
[ 9.3.2006] (príspevkov 4)
Profil osobnosti
[ 22.1.2006] (príspevkov 3)
TOP hry roku 2005
[ 21.1.2006] (príspevkov 4)
POP3: Kde sú life-upy?
[ 18.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Záverečný súboj
[ 7.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Súboj proti dvom bossom naraz
[ 7.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Súboj s druhým bossom
[ 7.1.2006] (príspevkov 1)
POP3: Súboj s prvým bossom
[ 6.1.2006] (príspevkov 7)