blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG peter
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
peter5number



Profil osobnosti
pridal peter5number 22.1. 2006 o 11:07

V milom a sympatickom hrdinovi z prvého dielu novodobej trilógie sa v pokračovaní prebudil vnútorný bojovník a Princ nám zdrsnel. Stal sa nebezpečným protivníkom, dokonale sa naučil ovládať svoje šable a neľútostne šiel za svojím cieľom, hoc i za cenu toho aby sa stal Piesočnou beštiou. Nesklonil sa ani pred strážcom Dahakom, utekal až na Ostrov Času aby ho tu porazil a zmenil svoj osud. Plný očakávania zo zlepšenej budúcnosti sa vrátil sa do Babylonu ale zistil, že treba vyriešiť ďalší problém. Vyriešiť konflikt svojej osobnosti...

Každý fanúšik série PoP vie, že v najnovšom dieli s podtitulom The Two Thrones sa môže stretnúť s dvoma charaktermi hlavnej postavy. S dobrým a temným „ja". S alter ego.

Princ

Náš hrdina je dobrým človekom, bojujúcim za správnu vec. S nepriateľmi nemá zľutovanie ale biednym ľuďom pomáha najlepšie ako môže. Neraz sa Vám počas dobrodružstva stane, že oslobodíte z väzení ľudí, ktorý sa neskôr postavia na čelo „povstaleckej" armády. Získavate si tak sympatie obyvateľov Babylonu, ktorý už v akúkoľvek záchranu prestali dúfať. Okrem toho Princ uvážlivo rozhoduje o ďalšom postupe. Nevyhne sa ani hádkam a otázkam na ktoré musí šalamúnsky odpovedať. Princ miluje vodu, ktorá mu dopĺňa život a zbavuje ho podoby Temného princa. Na vzor prvého dielu sa oháňa Dýkou Času a môže zdvihnúť zo zeme aj sekundárnu zbraň, ktorá sa však časom opotrebuje. Po tom ako sa v ňom prebudil vnútorný bojovník, nezabudol ani na jedno zo svojím kômb. V pokročilejšej fáze hry nájde skvelý meč svojho otca, ktorý je nezničiteľný a bude ho mať pri sebe až do úplného konca. Z obrázku vypadá dosť utrápený, bodaj by nie keď je odsúdený na smrť vo vlastnom kráľovstve. Nemá inú možnosť, iba bojovať na strane dobra.

Temný Princ

Antihrdina, ktorý sa snaží zabiť nášho Princa. Keď Princ stráca nádej, temné dvojča to vycíti a prevezme kontrolu nad jeho telom. Nasleduje neúprosný boj s časom, pri ktorom Princovi rýchlo ubúda životnosť. V jednom momente začujete ako Temný princ hovorí: „tik, tak princ, tik, tak", a vysmieva sa jeho snahe o záchranu života. Ubúdajúci život vedie chudáka Princa aj k tomu aby brutálne zabíjal hordy nepriateľov, ktorý naňho útočia. Iba Piesky času totiž dopĺňajú zdravie. A tie sa dajú získať len dvomi spôsobmi, z okolitých predmetov alebo mŕtvych nepriateľov. Snáď netreba dodávať, že druhá možnosť je využívaná častejšie. Temný Princ využíva takisto Dýku Času, ale v kombinácií s daggertailom. Je to reťaz, na ktorej sú pripevnené ostré čepieľky a jej zásah bolí. Veľmi to bolí nepriateľov, ktorý sa pod jej útokmi rozpadávajú na piesok a zrejme to bolí aj Princa, nakoľko tento vražedný skvost nosí elegantne zabodnutí v ruke. Temný princ sa najviac bojí vody, pretože tá ukončí jeho nadvládu nad telom skutočného Princa.



Prístupov 3868
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NFS: Carbon - galéria
[ 21.11.2006] (príspevkov 2)
F.E.A.R. - galéria
[ 3.5.2006] (príspevkov 9)
MAX PAYNE 2 - The end
[ 9.3.2006] (príspevkov 4)
Profil osobnosti
[ 22.1.2006] (príspevkov 3)
TOP hry roku 2005
[ 21.1.2006] (príspevkov 4)
POP3: Kde sú life-upy?
[ 18.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Záverečný súboj
[ 7.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Súboj proti dvom bossom naraz
[ 7.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Súboj s druhým bossom
[ 7.1.2006] (príspevkov 1)
POP3: Súboj s prvým bossom
[ 6.1.2006] (príspevkov 7)