blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG peter
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
peter5number



Life-upgrady...kde sú?
pridal peter5number 7.10. 2005 o 20:54

Keďže som veľký fanúšik Perzského princa, hlavne druhého dielu Warrior Within, rozhodol som sa Vám objasniť, kde sa nachádzajú všetky life-upgrady, potrebné na úspešné dokončenie pozitívneho konca hry. Screenshoty som si urobil sám, cestu kadiaľ je potrebné ísť som vyznačil červenou čiarou, modrou farbou som označil dôležité prvky pre získanie daných life-upov. Life-upy sa dajú nájsť len v minulosti, ak by ste nejakému vysvetleniu nechápali, kľudne sa mi ozvite správou a ja rád pomôžem yEs

                                        

Prvý LU sa dá získať hneď po prvom prejdení časového portálu, keď vyjdete von z haly, vylezte hore (obr.1), tam Vás čakajú traja nepriatelia a po ich zdolaní sa dostanete k sudom (obr.2). Odtiaľ hneď vylezte kolmo po stene na schody a behom po stene bežte čo najrýchlejšie k mrežiam (obr.3). Aby ste išli ešte rýchlejšie, robte kotrmelce. Ak sa Vám to nedarí, nezúfajte. K tomuto miestu Vás hra zavedie ešte raz, a pritom už budete ovládať kúzlo spomalenia času...to len tak, ak by ste chceli mať LU čo najskôr :-)

  

Aby ste sa dostali k druhému LU, musíte vyhrať druhý súboj proti Shahdee a po animačke, keď sa oddelíte od Kaileeny, choďte k oltáru (obr.1). Odtlačte ho (obr.2) a vojdite do chodby, ktorá sa Vám otvorila (obr.3).

  

Ďalší LU získate až po tom, ako Vám Kaileena daruje Serpent sword. V hlavnej hale zapichnete meč do zariadenia, a páku, ktorá sa vysunie, otočíte o 180 stupňov, aby smerovala k fontánke (obr.1). Ďalej si obzrite miesto kde sa chcete dostať (obr.2) a po niekoľkých preskokoch sa tam dostanete (modrou farbou je vyznačená puknutá stena, za ktorou sa nachádza bonusová zbraň. Na jej získanie ale najprv potrebujete meč, prerážajúci steny, obr.3)

  

Teraz máte na výber, či chcete ísť do záhrad alebo mechanickej veže, no nič to nemení na fakte, kde sa nachádzajú ďalšie LU. Ja začnem záhradami.

Keď vojdete do druhej väčšej záhrady (spustí sa animačka a ukáže sa Vám páka, ktorú musíte otočiť), po otočení kľuky sa otvoria dvere a Vám sa naskytne tento pohľad- obr.1. Dostať sa tam musíte cez miesto, kde chýba zábradlie (obr.2). Potom zlezte dole, prebehnite po stene a ste tam (obr.3).

  

Až budete musieť spustiť vodu v hlavnej záhrade(obr.1),pri páke, ktorú otočíte (obr.2+3) môžete vyskočiť po plošinkách až hore, do chodby vedúcej k piatemu LU.

  

Ďalší LU sa nachádza až v mechanickej veži. V časti, kde na Vás obor hádže výbušných psov (obr.1), choďte do prava k prasknutej stene (obr.2). Obor hodí vybuchujúce psa aj tam, a keď stena vybuchne (obr.3), môžete veselo ísť po šiesty LU.

  

Vo väzení je LU v časti, kde zabijete Mummyho a keď vyjdete hore, čakajú tam na Vás traja Executioneri. Zabite ich a choďte zničiť stenu úplne vľavo (už máte potrebný meč) a potom aj tú vpravo (obr.1). Za tou pravou stenou sa nachádza otváracie tlačítko pre „dvere", ktoré sú za druhou, zničenou stenou (obr.2). Musíte sa však poponáhlať, lebo sa zavrú veľmi rýchlo(obr.3). Robte radšej kotrmelce, pôjdete rýchlejšie.

 

Predposledný LU je v knižnici, keď budete preskakovať po tenkých trámoch, cestu si určite všimnete, ale predsa sú tu obrázky 1, 2 a 3.

  

Posledný LU je v časti, kde ste prenasledovali Shahdee a museli si otvoriť bránu, no vtedy ste ešte nemali meč, ničiaci steny. Príďte k prasknutým mrežiam (obr. 1), zničte ich a krabicu (obr.2) presuňte pod stenu (obr. 3). Potom na túto krabicu vyskočte a vylezte hore...máte posledný LU.

  

Keď už máte všetko potrebné, pred koncom, resp. pred tým ako sa zmeníte na Sandwraitha, máte možnosť zobrať Water sword a finálny súboj zviesť proti Dahakovi.



Prístupov 1742
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NFS: Carbon - galéria
[ 21.11.2006] (príspevkov 2)
F.E.A.R. - galéria
[ 3.5.2006] (príspevkov 9)
MAX PAYNE 2 - The end
[ 9.3.2006] (príspevkov 4)
Profil osobnosti
[ 22.1.2006] (príspevkov 3)
TOP hry roku 2005
[ 21.1.2006] (príspevkov 4)
POP3: Kde sú life-upy?
[ 18.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Záverečný súboj
[ 7.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Súboj proti dvom bossom naraz
[ 7.1.2006] (príspevkov 0)
POP3: Súboj s druhým bossom
[ 7.1.2006] (príspevkov 1)
POP3: Súboj s prvým bossom
[ 6.1.2006] (príspevkov 7)